+31 543 461 485 Naar contactpagina

Tuinontwerp

Een professioneel en creatief tuinontwerp? Als u met ons in zee gaat, krijgt u die garantie. Zo’n ontwerp vertalen wij vervolgens naar een prachtig aangelegde tuin.

Verrassend tuinontwerp

Heeft u geen flauw idee wat u met uw tuin aan moet? Of probeerde u zelf al iets van uw tuin te maken, maar is het niet geworden wat u voor ogen had. Vertel ons wat u mist in uw tuin, of anders gezegd; wat uw tuindromen zijn. Zulke informatie verwerken wij in een weloverwogen ontwerp waarmee we u graag verrassen.

Heeft u zelf vastomlijnde tuinideeën? Bijvoorbeeld omdat u al tig tuinen bekeek via internet? Prima! Deel die visie met ons. Dan denken wij in dat stramien met u mee. Als we denken dat het nog mooier kan, proberen we u op andere gedachten te brengen.

Levensloopbestendige tuin

Heeft u kleine kinderen of komen de kleinkinderen regelmatig op bezoek? Dan staat er misschien een schommel, zandbak of trampoline op het verlanglijstje. Natuurlijk kan dat! Wij zien kans een levensloopbestendige tuin te ontwerpen. Altijd. Verwijdert u de speelelementen, dan klopt de tuin nog steeds.

We genieten elke dag van onze tuin en die wordt eigenlijk steeds mooier. Hij sluit naadloos aan op onze persoonlijkheid en op de omgeving.

Meer nodig dan beplanting en bestrating?

Ons tuinontwerp bevat niet alleen beplanting, erf- en perceelafscheidingen of bestrating. Ook bijzondere waterelementen en tuinverlichting zijn aspecten waarmee wij graag werken. Meer gemak of veiligheid toevoegen aan uw tuin? Extra’s zoals tuinverlichting, camerabewaking, automatische of niet-automatische toegangspoorten, robotmaaier, beregeningsinstallatie of filtersysteem voor de vijver; wij weten er alles van.

Hovenier in de Achterhoek, maar ook voor verder weg

Ons werkgebied? Wij werken door heel Nederland. Komen ook regelmatig in het Gooi. Daar kennen mensen ons vooral via mond-tot-mondreclame. De grootste naamsbekendheid hebben we echter bij mensen die in een straal van zo’n 100 km rondom onze vestigingslocatie Aalten-Dinxperlo wonen.

Tuinontwerp?

Uw tuin opnieuw aanleggen of opknappen? Bel ons voor het maken van een afspraak. Tijdens zo’n vrijblijvende ontmoeting bekijken we of de klik wederzijds is.